Doelen April 2015

Doelen April 2015 1Start nieuwe maand

De laatste paar dagen leek het maar niet te lukken om een artikel te schrijven. De inspiratie was er vol op, toch kon ik me er niet toe zetten om achter de computer te gaan zitten. Maar vandaag, met de start van de nieuwe maand is er weer een artikel. Vandaag deel ik namelijk mijn doelen voor deze maand.

Doelen April 2015 1

Beter gaan plannen

Ja plannen is een van de punten waar ik denk ik altijd moeite mee zal hebben. Ik ben heel erg perfectionistische en een planning zorgt bij mij vaak ervoor dat ik heel erg gestrest wordt. Toch wil ik een manier vinden om iets meer vooruit te kunnen plannen. Vooral voor mijn blog wil ik meer structuur in het schrijven.

Lichtpuntjes bijhouden

Iets anders wat ik soms vergeet is om extra te genieten van alle mooie kleine dingen om mij heen. Soms ben ik een beetje teveel bezig met alles wat niet goed gaat dat ik de goede dingen vergeet. Juist die goede dingen wil ik gaan bijhouden door ze op te gaan schrijven.

Vaker stukjes gaan lopen

Ook dit is een doel die ik vaak vergeet. Lopen vind ik heel erg fijn omdat ik dan tot rust kan komen. Vooral op rustige plekken en momenten vind ik het heerlijk om een stuk te lopen en nergens aan te denken. Toch vergeet ik het vaak, gewoon gaan doen dus!!

Youtube kanaal opstarten

En dan mijn laatste doel, namelijk het opstarten van een eigen youtube kanaal. Youtube is iets wat ik al een langere tijd wil gaan oppakken maar elke keer komt er iets anders tussen. Misschien ook wel omdat ik het toch ook best wel spannend vind. Maar deze maand wil ik het dan toch door gaan zetten.

Dit waren mijn doelen voor deze maand, wat zou jij ervan vinden als ik zou beginnen met een youtube kanaal? En wat zou jij dan leuk vinden om te zien?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s