Wreck this jouranl, Mariska 2

Wreck this journall Mariska 1.9Wreck this…

Eerder plaatste ik al enkele pagina’s van mijn eigen wreck this journal. Ook heb je al eerder enkele pagina’s kunnen zien van Mariska’s journal. Vandaag het tweede deel van de pagina’s van Mariska.

Wreck this journall Mariska 1.2

Voetstappen

Bij deze pagina heb ik een oude schoen geverfd. Hiermee heb ik een afdruk gemaakt op de pagina. Linksboven zie je een afdruk van mijn hond Laika. Ik heb hierbij waterverf gebruikt zodat we meteen na het maken van de pagina de verf van haar pootje konden wassen.

Wreck this journall Mariska 1.3

Vlekken test

Op deze pagina’s heb ik koffie over de pagina “geknoeid”. Uit de vlekken heb ik vervolgens twee verschillende afbeeldingen gemaakt.

Wreck this journall Mariska 1.4

Muis en vogel ding

Uit de linker vlek kon ik meteen een muis maken. voor de pagina heb ik de vlekken met een zwarte stift omlijnd. Vervolgens heb ik ze ingevuld en ingekleurd.

Wreck this journall Mariska 1.5

Expeditie wreck this journal

De bruine kleur van de koffie deed mij denken aan zand, dus heb ik hier een eiland van gemaakt. Ook hierbij heb ik de vlek omlijnd en de afbeelding ingekleurd. Daarnaast heb ik een palmboom toegevoegd zodat het ook echt op een eiland lijkt.

Wreck this journall Mariska 1.9

Lijnenspel

Bij deze pagina heb ik een lijn gemaakt. Eerst leek het erg saai zonder kleuren. Daarom heb ik geprobeerd een beetje kleur toe te voegen. Ik denk dat dit goed gelukt is.

Dit waren enkele pagina’s van Mariska’s wreck this journal. Mariska heeft zelf ook een blog (brokenstringsmusic) waar dit artikel ook te vinden is.

Advertentie

3 gedachtes over “Wreck this jouranl, Mariska 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s