Design waterverf blok Action

Waterverf design blok Action 1.4Nieuwe dingen proberen

Zoals jullie weten houd ik van creatief bezig zijn en het ook wel fijn vind om nieuwe dingen te proberen. Ik word dan ook vaak erg enthousiast als ik in bekende winkels loop en nieuwe producten tegen kom. Vandaag laat ik jullie zo’n product zien die ik tegen kwam bij de Action.

Waterverf design blok Action 1.1Design waterverf blok Action

Dit is het product waar ik het over wil gaan hebben. Op het eerste oog een gewoon teken blok. Echter is dit blok toch net iets anders. Dit blok bevat namelijk geen lege blaadjes maar 12 designs die je naar voren ken halen door waterverf toe te voegen. Waterverf design blok Action 1.3

Verassing

Misschien nog een beetje vaag laat ik het uitleggen door bovenstaand voorbeeld. De witte en gouden lijnen zijn al voorgedrukt op het blog. De gouden lijnen zie je dan ook, maar de witte lijnen vallen weg tegen de witte achtergrond. Wanneer je echter over het plaatje heen gaat met waterverf komt de tekening tevoren.

Waterverf design blok Action 1.4

Hoe het werkt

Hoe dit werkt is heel simpel. Waterverf hecht niet aan de gladde oppervlakken van de tekening en wel aan het papier. Hierdoor komt de afbeelding naar voren en heb je makkelijk een “eigen” gemaakte tekening.

Waterverf design blok Action 1.5

Makkelijk en leuk

Zoals je kan zien heb ik 3 afbeeldingen uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik het erg leuk vind. Het is makkelijk, origineel en toch krijg je wel het gevoel lekker creatief bezig te zijn. Ook de designs in het boekje spreken mij erg aan.

Waterverf design blok Action 1.2

wat vind ik ervan

Zoals ik al zei, ik ben enthousiast. Een leuk boekje die denk ik ook leuk is voor veel verschillende leeftijden. Ik vind het in ieder geval erg leuk dat de Action dit soort producten uit brengt.

Advertentie

10 gedachtes over “Design waterverf blok Action

    • acrealife zegt:

      Heb zelf distress inkt gebruikt. Wat ook goed werkt is het gebruiken van viltstiften. Wanneer je deze mengt met water heb je een erg goede “waterverf”. Mengen doe je door op een glad voorwerp te tekenen en met een kwastje water toe te voegen. (Zie moederdag kaartje artikel)

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s