Doelen voor de maand Februari

Doelen FebDoelen voor de maand februari

Februari een korte maand die misschien toch wel een beetje in het teken staat van de liefde. Overal om je heen vind je hartjes, chocolade en heel veel valentijn. Maar ook voor deze maand heb ik enkele doelen voor mijzelf opgesteld die ik graag met jullie deel.

Elke dag iets creatiefs doen

Ik merk dat ik de laatste dagen bijna elke dag wel creatief bezig ben en dit wil ik komende maand graag volhouden. Gewoon iets creatiefs doen op een dag om eventjes te ontspannen. Het hoeft niet meteen een heel schilderij te zijn maar gewoon iets doen. Een stempel inkleuren, een kaartje maken of een tekening bijvoorbeeld.

Bloggen op gaan pakken

Een doel die denk ik ook al duidelijk werd in mijn update artikel van vorige week. Ik heb al een tijdje niet geblogd door de verhuizing en wil daarom heel erg graag het bloggen weer op gaan pakken. Om meteen elke dag te gaan bloggen leek me net iets te veel, daarom wil ik proberen om elke werkdag een artikel te plaatsen.

Snail mailen

Snail mailen is al iets dat mij heel erg lang aanspreekt. Toch is het er nooit echt van gekomen om het ook echt te gaan doen. Deze maand hoop ik daar verandering in te gaan brengen. Maar eerst een snail maatje vinden, iemand enige idee waar ik deze kan vinden?

Wandelen

Als laatste doel wil ik meer gaan wandelen. Als eerste om de buurt te leren kennen waar ik net ben komen wonen maar ook om meer buiten te zijn. want wat is er nou fijner dan een lekker stukje wandelen in de natuur.

Advertentie

Een gedachte over “Doelen voor de maand Februari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s