Smore’s

Smores 1

Smore’s cadeautje

Voor de verjaardag van mijn broertje had ik dit leuke potje gemaakt waarmee je zelf smore’s kunt maken. Smore’s zijn een soort koekje met eerst een biscuitje een chocolaatje en een geroosterde marshmallow. Omdat mijn broertje liever een smore’s dip wou hebben we dit gemaakt. Ik laat je vandaag zien ik dit heb gedaan.

Smores 2

Stap 1, koekjes verkruimelen

Als eerste hebben we enkele koekjes verkruimeld en op de bodem van een schaal gelegd. Dit zorgt ervoor dat de schaal iets makkelijker schoon te maken is en dat de chocolade minder snel aanbrand.

Smores 3

Stap 2, Chocolade toevoegen

Als tweede stap voeg je de chocolade toe. De hoeveelheid die je nodig hebt is afhankelijk van de grote van de schaal die je gebruikt. Wij hebben 3 verschillende soorten chocolade gebruikt voor onze schaal.

Smores 4

Stap 3, marshmallows

Als laatste voeg je de marshmallows toe. Je kunt deze rechtop laten staan maar omdat wij daar niet genoeg voor hadden hebben wij ze neergelegd op de zij.

Smores 5

Stap 4, in de oven

Als laatste zet je de schaal in de oven. Wij hebben hem op 150 graden in de over gezet voor ongeveer 10 minuten. Dit is heel erg afhankelijk van jou oven, hou het ook goed in de gaten. Bij ons was de bovenkant helaas ook een beetje aangebrand. Hou het dus echt goed in de gaten want het kan ineens heel erg hard gaan! Zelf houd ik niet heel erg van marshmallows, en ook deze dip is voor mij te zoet. Toch vind ik het wel erg leuk voor bijvoorbeeld een klein feestje, juist omdat het zo anders is.

Smores 1

Heb jij al eens smore’s of een smore’s dip gemaakt, wat vond jij ervan?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s