Doelen Oktober

oktober doelen

Doelen oktober

Vaak is oktober wel een rustige maand waar op een paar verjaardagen na niet veel in gebeurd. Wel zijn mijn broertje en mijn vader deze maand jarig en is het ook een maand waarin de herfst steeds meer naar voren komt. Steeds meer zie je de paddenstoelen, oranje bladeren en de regen buien voorbij komen. Vandaag mijn doelen voor deze maand.

Elke dag bloggen

Misschien is het je al wel opgevallen of heb je het al gelezen. Deze maand zal ik proberen elke dag een artikel te plaatsen. Ik wou al langer meer regelmaat in het bloggen. Eerst dacht ik aan 3 keer in de week, of misschien elke werkdag. Toch heb ik vorige week de knoop doorgehakt en ben ik vanaf 5 oktober elke dag aan het bloggen. Als eerste omdat ik het heel erg leuk vind om te doen maar ook omdat ik heel erg veel ideeën heb die ik graag wou delen. Deze maand ge ik dus kijken of elke dag bloggen bij mij past of dat ik toch voor een ander schema kies.

Meer vooruit werken

Vooruit werken was iets dat ik nooit echt deed maar waarvan ik wist dat het wel heel erg goed zou zijn. Deze maand wil ik ook proberen om meer vooruit te gaan werken. Nu past het niet bij mij om een hele maand om een hele week vooruit te hebben geschreven, maar een paar artikelen zou toch wel erg fijn zijn. Dit zodat ik betere artikelen kan maken en me niet zo druk hoef te maken of het wel op tijd af komt.

Meer naar buiten

Ik hou van de natuur maar heb een hekel aan wind, regen en kou. De herfst is dan ook niet echt iets waar ik heel erg blij van word. toch wil ik meer kijken naar de mooie dingen de de herfst mee brengt. Deze maand wil ik meer de natuur in. Vaker langere wandelingen gaan maken, meer fietsen of gewoon even in de buurt en klein stukje lopen.

Wat zijn jou doelen deze maand?

Advertentie

2 gedachtes over “Doelen Oktober

  1. Annelies zegt:

    Elke dag bloggen en meer naar buiten! Mooie doelen! Ik probeer 3 dagen in de week te bloggen en elke dag een rondje te gaan wandelen. Vooruit werken is wel fijn, dan kun je af en toe gewoon eens even de boel de boel laten.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s