Cadeau inpakken tips #1: Confetti

Inpakken tip confetti

Cadeautje geven

Cadeautjes krijgen is natuurlijk super leuk, maar nog veel leuker is het om een cadeau te geven. Eerst in de winkel bij het uitzoeken van een leuk cadeau, daarna bij het leuk en origineel inpakken van een cadeau. Ik vind het altijd super leuk om te doen en daarom deel ik vandaag met jullie één van mijn inpaktips. Hierbij laat ik jullie zien hoe je een cadeautje nog feestelijker kan inpakken. Ook geef ik meteen 3 verschillende variaties om het inpakken nog leuker te maken.

Inpakken tip confetti 5

Stap 1: cadeau inpakken

De eerste stap is eigenlijk heel simpel, namelijk het cadeau inpakken zoals je normaal ook zou doen. Zelf vind ik het mooiste om hier inpakpapier voor te gebruiken in 1 kleur zodat de vulling mooier opvalt. Ik heb hier bijvoorbeeld gekozen voor simpel bruin inpakpapier, maar als je ander inpakpapier wilt gebruiken kan dat dus ook.

Inpakken tip confetti 6

Stap 2: Folie en confetti

Wanneer je cadeau is ingepakt komt het leuke gedeelte. Je legt een stuk folie op de tafel en hier strooi je je vulling op. Ook hier kun je verschillende dingen voor gebruiken, zoals je kan zien bij de variaties onder aan dit artikel. Je strooit een beetje confetti op het folie ter grote van je cadeau.

Inpakken tip confetti 7

Stap 3: cadeau inpakken in het folie

Vervolgens leg je je cadeau met de goede kant naar onder op de confetti. Je pakt het cadeautje nu voor de tweede keer in met de folie en wanneer je dat hebt gedaan is je cadeautje alweer klaar.

Inpakken tip confetti 8

Resultaat:

Wanneer je klaar bent is dit wat je overhoud. Een simpel maar feestelijk cadeautje.

Inpakken tip confetti 3

Variatie 1:

Bij dit cadeautje heb ik gebruik gemaakt van een pons om kleine sterretjes uit te drukken van papier. Door zelf andere kleuren te kiezen kun je het ook nog een makkelijk aanpassen. Altijd leuk om de favoriete kleuren van iemand te gebruiken.

Inpakken tip confetti 2

Variatie 2:

Dit cadeau is ingepakt met zwart witte confetti. Een heel ander effect krijg je wanneer je in plaats van zwart wit allemaal verschillende kleurtjes toevoegt.

Inpakken tip confetti 1

Variatie 3:

Deze laatste variatie is gevuld met kleine, neppe herfstblaadjes. Een heel ander effect en dit past natuurlijk super leuk bij iemand die jarig is in de herfst.

Advertentie

10 gedachtes over “Cadeau inpakken tips #1: Confetti

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s